בננה לוטי (רוטי) – הקינוח התאילנדי
בטיול אחרי צבא שלי חגגתי עם הבננה לוטי כל לילה לפני שהלכתי לישון !
כלכך השתדלתי להתאמן ולשמור על הגיזרה והבננה לוטי פשוט הרבה את הכל { בצחוק כמובן }
מזמינה אתכם להנות יחד איתי מחוויה מיוחד במינה וקצת ניחוחות חופשה ….
500 גרם קמח ( 3כוסות 3 כפות)
4כפות סוכר
ביצה
כוס וחצי מים
40 גרם חמאה (3 כפות) רכה
בננות חתוכות דק
נוטלה או כל שוקולד שתרצו
קרם קוקוס
חלב מרוכז
שוקולדים( הכל נתון לבחירתכם)
אופן הכנה :
מערבבים הכל יחד ( אפשר גם במיקסר וגם ידנית)
מקררים 20 דק מוציאים מהמקרר ויוצרים עיגולים קטנים.
מניחים בקערה עם מעט שמן ( רצוי שגם הידיים יהיו משומנות)
מקררים עוד 20 דקות עד שעה ומשטחים על השיש ( כמו מופלטה)
מניחים במחבת חמה עם מעט שמן ומייד מניחים כמה בננות , מעט נוטלה ומקפלים בצורת ריבוע .
לאחר כמה דקות הופכים .
מעל ניתן לשפוך את הקרם קוקוס והחלב המרוכז ושוקולדים ( לא חובה)
מקווה שתהנו כמוני !
לא לשכוח לספר לי איך היה …
אור שפיץ .
באינסטגרם : or_shpitz