מה כבר אפשר לבקש יותר? בראוניז שוקולד פאדג׳ית במיוחד…..
(מליון% שוקולד וללא קמח!) בתוספת אוראו תות, קינדר ועדשים .
אופן הכנה בראוניז שוקולד מריר וחלב:
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
3ביצים
180 גרם חמאה
50 גרם סוכר
70 גרם קורנפלור
כפית תמצית וניל
אופן הכנה לבראוניז שוקולד מריר חלב:
המתכון מתאים ל 4 תבניות אינגלישקייק.
ממיסים יחד במיקרו את החמאה השוקולד והסוכר.
מעבירים למיקסר מערבבים ומוסיפים בהדרגה ביצים ( שלא יהיה חם מידי שלא יתבשלו הביצים!)
לאחר מכן מוסיפים את הקורנפלור .
אפשר להכניס אוראו וקינדר וכל מיני דברים מושחתים וטובים לפני האפיה.
אופים בתנור על 170 טורבו בערך 20-30 דק.
מומלץ לשים נייר אפיה ולאכול רק שמתקרר.
אפילו להכניס למקרר לשעתיים.
מחכה לשמוע איך היה לכם !
אור שפיץ