מצרכים:
300 גר’ קמח
200 גר’ חמאה
100 גר’ אבקת סוכר
2 חלמונים
אופן הכנה:
מערבבים הכל יחד עד לקבלת בצק אחיד.(לא ללוש יותר מידי בשביל לקבל בצק פריך במיוחד)
סירופ סוכר שיהיה כמו זכוכית:
כוס סוכר
1/3 כוס מים
כף גלוקוז
אופן הכנה:
מרתיחים הכל יחד . במידה ויש לכם מדחום לסוכר (מאוד מומלץ) הביאו את התערובת לחום של 150 מעלות
לאייסינג:
4 כפות אבקת סוכר
כפית וחצי מים
טיפה צבע מאכל
מערבבים יחד ומזלפים עם שקית זילוף
סוכריות לקישוט
תהנו 💗💗