עוגיות אייסינג

מצרכים:

300 גר’ קמח

200 גר’ חמאה

100 גר’ אבקת סוכר

2 חלמונים

אופן הכנה:

מערבבים הכל יחד עד לקבלת בצק אחיד.(לא ללוש יותר מידי בשביל לקבל בצק פריך במיוחד)

סירופ סוכר שיהיה כמו זכוכית:

כוס סוכר

1/3 כוס מים

כף גלוקוז

אופן הכנה:

מרתיחים הכל יחד . במידה ויש לכם מדחום לסוכר (מאוד מומלץ) הביאו את התערובת לחום של 150 מעלות

לאייסינג:

4 כפות אבקת סוכר

כפית וחצי מים

טיפה צבע מאכל

מערבבים יחד ומזלפים עם שקית זילוף

סוכריות לקישוט

תהנו 💗💗

דילוג לתוכן