מערבבים הכל יחד:
1.5 כוסות קמח (225 גר׳)
כף אבקת אפייה(10 גר’)
3/4 כוס אבקת סוכר(100 גר׳)
לאחר מכן מוסיפים –
חצי כוס שמן קנולה(120 גר׳)
כוס מיץ תפוזים(180 גר׳)
7 חלמונים
בנפרד מקציפים –
8 חלבונים
1.5 כוסות אבקת סוכר(200 גר’)
אחרי מס׳ דק׳ שהמסה לבנה ואוורירית אפשר להתחיל בקיפולים בהדרגה ,עשו זאת בעדינות.
להעביר את הכל לכלי מתאים ולתנור -כ70 דק׳ על 160 מעלות
קחו בחשבון שהעוגה הולכת ותופחת