יום חופש זו אחלה הזדמנות להיכנס למטבח ולהתפנק בקינוח קליל פשוט ושוקולדי ביותר!!!!!
אני נשבעת שהוא קל!
בסיס בראוניז
קראנץ קורנפלקס ונוטלה
קרם וניל בואנו.
והרי המתכון….
בראוניז שוקולד מריר וחלב:
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
3ביצים
180 גרם חמאה
50 גרם סוכר
70 גרם קורנפלור
כפית תמצית וניל
אופן הכנה לבראוניז שוקולד מריר חלב:
ממיסים יחד במיקרו את החמאה השוקולד והסוכר.
מעבירים למיקסר מערבבים ומוסיפים בהדרגה ביצים ( שלא יהיה חם מידי שלא יתבשלו הביצים!)
לאחר מכן מוסיפים את הקורנפלור .
אופים בתנור על 170 טורבו הערך 20-30 דק. מומלץ לשים נייר אפיה ולאכול רק שמתקרר. אפילו להכניס למקרר לשעתיים. יצאו לי 2 פסים
קראנץ קורנפלקס נוטלה –
7 כפות קרונפלקס מעוך
2 כפות נוטלה לערבב יחד!
למרוח מעל הבראוניז האפוי ולתת להם להתקרר יחד.
קרם בואנו –
250 שמנת מתוקה
כף ממרח בואנו
2 כפות פודינג
להקציף יחד
להעביר לשקית זילוף עם צנטר ולזלף מעל !