אוזני המן עם פיסטוק ותפוצ’יפס.
( סטייל שוקולד דובאי רק במקום הקדאיף הכנסתי תפוציפס).
בצק פריך קליל וטעים שהולך איתי שנים – מושלם עם כל מילוי.
מצרכים: (כוס חדפ שתייה חמה)
2 כוסות קמח
3/4 כוס אבקת סוכר
200 גרם חמאה
2 חלמונים
למילוי:
כף ממרח שוקולד לבן
כף מחית פיסטוק
חופן תפוציפס
אופן הכנה:
מערבבים יחד במיקסר הכל, יוצרים עיגולים ממלאים
ואופים על 185 מעלות ל15-20 דקות
זילפתי מעל שוקולד חלב
חג שמח:)