בראוניז שוקולד מושחת בטירוף

מה כבר אפשר לבקש יותר? בראוניז שוקולד פאדג׳ית במיוחד…..

(מליון% שוקולד וללא קמח!) בתוספת אוראו תות, קינדר ועדשים .

אופן הכנה בראוניז שוקולד מריר וחלב:

200 גרם שוקולד מריר

50 גרם שוקולד חלב

3ביצים

180 גרם חמאה

 50 גרם סוכר

70 גרם קורנפלור

 כפית תמצית וניל

אופן הכנה לבראוניז שוקולד מריר חלב:  

המתכון מתאים ל 4 תבניות אינגלישקייק.

ממיסים יחד במיקרו את החמאה השוקולד והסוכר.

מעבירים למיקסר מערבבים ומוסיפים בהדרגה ביצים ( שלא יהיה חם מידי שלא יתבשלו הביצים!)

לאחר מכן מוסיפים את הקורנפלור .

אפשר להכניס אוראו וקינדר וכל מיני דברים מושחתים וטובים לפני האפיה.

 אופים בתנור על 170 טורבו בערך 20-30 דק.

מומלץ לשים נייר אפיה ולאכול רק שמתקרר.

אפילו להכניס למקרר לשעתיים.


מחכה לשמוע איך היה לכם !
אור שפיץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *