דונאטס

דונאטס

מצרכים

700 גרם קמח

3 ביצים

1 גביע אשל

170 גרם סוכר

100 גרם חמאה רכה

1 כפית תמצית וניל

70 מיל שמנת מתוקה

1 קוביית שימרית(25 גרם)

שמן  לטיגון עמוק (תלוי בגודל הסיר)

אופן הכנה :  ממיסים את השמרית בתוך השמנת המתוקה  ולאחר מכן מכניסים למיקסר עם כל שאר המצרכים לעשר דק עם וו לישה.  לשים  עשר דק ולאחר מכן משאירים בתד להתפחה של כשלוש/ארבע שעות . לאחר מכן מרדדים וקורצים לעיגולים ( אני קרצתי  לעיגולים 9.5/6.5 ועוד עיגול בתוך ( בכדי שיהיה חור בפנים)לאחר במסדרים בצורות  שרציתם משאירים לעוד התפחה בערך 30/40דק  ולאחר מכן מטגנים במן עמוק. טיפים: לרדד על הרבה קמח בשביל בהצורה תהיה יפה ולא תדבק לכם אך לפני הטיגון לנקות בעדינות.

הציפויים: אייסינג ורוד ( ניתן לעשות בכל צבע שתירצו) 300גרם אבקת סוכר,5 כפות חלב וטיפונת צבע מאכל ג׳ל  גנאש שוקולד חלב :

300 שוקולד חלב

100 מל שמנת מתוקה

אפשר להוסיף שמנת לפי איך שנוח לכם לקשט

ציפוי לבן :

200 גרם שוקולד חלב

100 גרם חמאת קקאו ( בשביל שבוא יחזיק על הדונאטס צריך להקפיא אותו לכמה דק ולחזור על הפעולה כמה וכמה פעמים, עד שהפך לאטום) #מתכוניםהעוגותשלאור #מתכוניםאורשפיץ

דילוג לתוכן