מצרכים
700 גרם קמח
3 ביצים
1 גביע אשל
170 גרם סוכר
100 גרם חמאה רכה
1 כפית תמצית וניל
70 מיל שמנת מתוקה
1 קוביית שימרית(25 גרם)
שמן לטיגון עמוק (תלוי בגודל הסיר)
אופן הכנה : ממיסים את השמרית בתוך השמנת המתוקה ולאחר מכן מכניסים למיקסר עם כל שאר המצרכים לעשר דק עם וו לישה. לשים עשר דק ולאחר מכן משאירים בתד להתפחה של כשלוש/ארבע שעות . לאחר מכן מרדדים וקורצים לעיגולים ( אני קרצתי לעיגולים 9.5/6.5 ועוד עיגול בתוך ( בכדי שיהיה חור בפנים)לאחר במסדרים בצורות שרציתם משאירים לעוד התפחה בערך 30/40דק ולאחר מכן מטגנים במן עמוק. טיפים: לרדד על הרבה קמח בשביל בהצורה תהיה יפה ולא תדבק לכם אך לפני הטיגון לנקות בעדינות.
הציפויים: אייסינג ורוד ( ניתן לעשות בכל צבע שתירצו) 300גרם אבקת סוכר,5 כפות חלב וטיפונת צבע מאכל ג׳ל גנאש שוקולד חלב :
300 שוקולד חלב
100 מל שמנת מתוקה
אפשר להוסיף שמנת לפי איך שנוח לכם לקשט
ציפוי לבן :
200 גרם שוקולד חלב
100 גרם חמאת קקאו ( בשביל שבוא יחזיק על הדונאטס צריך להקפיא אותו לכמה דק ולחזור על הפעולה כמה וכמה פעמים, עד שהפך לאטום) #מתכוניםהעוגותשלאור #מתכוניםאורשפיץ