הסודות שלי לבצק שמרים הכי טעים שתכינו!

הסודות שלי לבצק שמרים הכי טעים שתכינו בחיים שלכם בהבטחה!
רך, נוח לעבודה ואוורירי ברמות .

טיפים שחייבים לבצע :
1. שמנת מתוקה מעל הבצק וככה תקבלו רכות מטורפת!
2. ללוש את הבצק לפחות 10 דק!
3. להקפיא את הרולדות עם הממרחים הנוזליים לאחר הגילגול ולפני חיתוך שישאר אסטתי.
4. התפחה ראשונה שעה במקום חמים ונעים התפחה שנייה שעה במקום חמים ונעים .
5. להוסיף חצי לימון לבישול מי הסוכר מוסיף המון

מתכון:
360 גרם חלב
24 ג שמרים יבשים
140 ג סוכר
4 ביצים
קילו קמח
250 ג חמאה
רבע כפית מלח

אופן הכנה:
חלב, שמרים, סוכר וביצים – מערבבים יחד 5 דק
לאחר מכן מוסיפים קמח – מערבבים עד שהבצק מאוחד
( בשלב הזה הוא מכוער לא להיבהל )
מוסיפים קוביות חמאה קרות
( לחתוך קטן שיהיה קל להתערבב)
מוסיפים מלח ובעזרת וו לישה ללוש 10 דק לישה בינונית.
מחלקים את הבצק ל3 כדורים (ככה תופח מהר יותר)
מתפיחים למשך שעה במקום חמים ונעים
מרדדים לא דק מידי וממלאים בממרחים לבחירתכן.
מתפיחים שעה נוספת!
מורחים ביצה
שופכים קצת שמנת מתוקה מעל
אופים למשך 25-35 דק בתנור 170 מעלות טורבו
תהנו בהצלחה מחכה לשמוע איך יצאאאאא.

דילוג לתוכן