קרמבו מושלם, קל להכנה בכמה דקות עבודה שכל אחד יכול להכין בבית!
מצרכים
לתחתיות
עוגיות בצק פריך מכל סוג
למרנג
360 ג סוכר
100 ג מים
200 ג חלבון
לציפוי:
200 ג שוקולד
2 כפיות שמן
הוראות הכנה
מחממים על סיר / באן מארי מים וסוכר ל117-120 מעלות
בקערת מיקסר עם וו הקצפה נקציף את הביצים, אנחנו עשינו את זה כשהסוכר והמים הגיעו ל110-113 מעלות
נשפוך בזהירות על דופן המיקסר תוך כדי הקצפת הביצים את הסוכר והמים ונחכה הרבה!!!
למה הרבה? בשביל התקררות המרנג או לחילופין יציבות מוחלטת !
לאחר מכן נזלף על עוגיה כלשהי ונצפה בשוקולד.
מומלץ לזלף בעזרת צנטר עגול ושקית זילוף איכותית.
בתאבון!