הקרמבו של אור שפיץ

קרמבו . כמה טעים ככה פשוט !

המתכון לקרמבו :

200 גר חלבונים

360 סוכר 40

גלוקוזה  

100 מים  

אופן הכנה:

מחממים על סיר / באן מארי מים סוכר וגלוקוזה ל117-120 מעלות  

כשמגיע ל110-113 מתחילים כבר להקציף את הביצים

כשמגיעים לטמ הסופית (117-120)

שופכים בזהירות על דופן המיקסר תוך כדי הקצפת הביצים ומחכים הרבה!!!

למה הרבה? בשביל התקררות המרנג או לחילופין יציבות מוחלטת !
לאחר מכן מזלפים על עוגיה כלשהי ומצפים בשוקולד.

טיפ ממני : מומלץ לזלף בעזרת צנטר עגול ושקית זילוף איכותית.
מחכה לשמוע איך היה !
אור שפיץ

Or_shpitz באינסטגרם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *