הקרמבו של אור שפיץ

הקרמבו של אור שפיץ

קרמבו מושלם, קל להכנה בכמה דקות עבודה שכל אחד יכול להכין בבית!

מצרכים

לתחתיות
עוגיות בצק פריך מכל סוג

למרנג
360 ג סוכר
100 ג מים
200 ג חלבון

לציפוי:
200 ג שוקולד
2 כפיות שמן

הוראות הכנה

‎מחממים על סיר / באן מארי מים וסוכר ל117-120 מעלות

‎בקערת מיקסר עם וו הקצפה נקציף את הביצים, אנחנו עשינו את זה כשהסוכר והמים הגיעו ל110-113 מעלות  

‎נשפוך בזהירות על דופן המיקסר תוך כדי הקצפת הביצים את הסוכר והמים ונחכה הרבה!!!
‎למה הרבה? בשביל התקררות המרנג או לחילופין יציבות מוחלטת !
לאחר מכן נזלף על עוגיה כלשהי ונצפה בשוקולד.
‎מומלץ לזלף בעזרת צנטר עגול ושקית זילוף איכותית.

בתאבון!

דילוג לתוכן