מצרכים:
3 שמנת פרווה להקצפה
1 כף פודינג
1 תמצית וניל
2 כפות גדושות סוכר
1 חבילת עוגיות כשר לפסח
1 קופסת תותחם טריים
2 כוסות מיץ תפוזים
100 גר’ מרגרינה
אופן הכנה:
טוחנים עוגיות ומערבבים עם חצי כוס שמנת ומרגרינה יוצרים טארט בעזרת תבנית אפייה ונייר אפייה ,מהדקים הייטב את הצדדים. מקציפים שמנת,סוכר,כף וניל פודינג לקצף יציב ומוסיפים כוס מיץ תפוזים. שופכים אל תוך הטארט קצפת עד החצי,ממלאים בתותים חתוכים ושופכים עוד קרם מעל.
בשביל שהשכבה העליונה תהיה חלקה ואסטתית נערבב בקערה את הקצפת עם כוס מיץ תפוזים שיראה מימי וחלק רק לשכבה הדקה והעליונה מעל.
נקפיא ל5 שעות במקפיא נפרוס ,נקשט ונפשיר על השיש שעה (בשביל שהתותים יפשירו)
בתאבון 🙂