טרמיסו שמתאים גם לילדים!

קרין גורן אהובתי ואני מכינות טרמיסו שוקולד שמתאים גם לילדים!

לקרם וניל :
500 מ”ל (2 מיכלים) שמנת מתוקה להקצפה
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
1 גביע (250-220) גבינת מסקרפונה
1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה

לשכבות שוקו :
400 גרם בישקוטים
240 מ”ל (1 כוס) חלב
5 כפות אבקת שוקולית

לציפוי:
חצי כוס שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד חלב
קקאו לפידרור מעל

אופן הכנה :
מקציפים יחד
מסקרפונה, גבינה לבנה, סוכר, פודינג , שמנת,
עד לקבלת קרם יציב

מערבבים אבקת שוקו עם חלב חמים
וטובלים את הבישקוטים בפנים,
מסדרים על תחתית התבנית,
מורחים חלק מהקרם,
שוב בישקוטים
ושוב קרם,
מערבבים שוקולד ושמנת רותחת יחד
ושופכים את הגנאש מעל
מפדררים קצת אבקת קקאו.
אוכלים ונהנים💗

דילוג לתוכן