אם במקרה חלמתם לשים תמונה שלכם על נשיקה אז הגעתם למקום הנכון !
בואו תראו כמה זה קל !
מתכון נשיקות:
250: חלבונים ( בערך 7 ביצים )
500 גרם סוכר :2 וחצי בכוס שתייה חמה.
אופן הכנה:
מחממים על באן מארי או על סיר ישירות על האינדוקציה עד שהסוכר נמס לגמרי .
מעבירים למיקסר על מהירות גבוהה ומקציפים עד לקבלת מסה תפוחה וייציבה.
מזלפים בצורה הרצויה ( רווחים חשוב מאוד כי הן מתנפחות באפיה)
מכניסים לתנור שחומם מראש על 90 מעלות וכשמכניסים לתנור מורידים ל70מעלות
לשעתיים-שלוש על טורבו שימו לב לתנור!
כמובן שאפשר להוסיף צבע מאכל ג’ל לפי בחירתכם האישית.
מחכה לשמוע איך יצא !
אור שפיץ.
באינסטגרם or_shpitz