מצרכים:
1 קילו קמח
כוס סוכר לא מלאה עד הסוף
כפית מלח
2 כוסות חלב
200 גר חמאה רכה
4 כפות שמרים יבשים
4 חלמונים
2 ביצים
אופן הכנה:
אל תוך קערת המיקסר נשפוך את כל המצרכים למעט החמאה.
על מהירות בינונית לשעם את הבצק במשך 5 דק.
לאחר הלישה מוסיפים את החמאה אל תוך המיקסר, ממשיכים ללוש עוד כדקה.
מניחים להתפחה במשך 5 שעות במקרר.
לאחר ההתפחה מחלקים לעיגולים שווים!
את העיגולים שיצרנו נתפיח בערך חצי שעה (תלוי בטמפ החדר) לפחות עד שמכפיל את הנפח.
מטגנים בשמן עמוק בטמפ 160-165 מעלות.