עוגיית שוקולד צ׳יפס

מתכון לעוגיות שוקולד צ׳יפס

 100 גרם חמאה

120 גרם סוכר לבן

100 גרם סוכר חום (לא, אי אפשר לוותר)

קמצוץ מלח

. 2 ביצים

 3 כפות קקאו

 כפית סודה לשתייה

 400 גרם קמח  

מטבעות שוקולד לובקה, עדשים והרשיז.

אופן הכנה:
מקציפים חמאה וסוכר ומלח.

לאחר שהמרקם הופך לחמאתי מוסיפים את הביצים ולאחר כמה דקות את היבשים.  

לאחר איחוד מלא מוסיפים את השוקולדים לבחירתכם .

יוצרים עיגולים קטנים שומרים על רווח ואופים על 170 טורבו במשך 10-15 דק

. תהנו ואל תשכחו לספר איך היה😜 #מתכוניםאורשפיץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *