מתכון לעוגיות שוקולד צ׳יפס
100 גרם חמאה
120 גרם סוכר לבן
100 גרם סוכר חום (לא, אי אפשר לוותר)
קמצוץ מלח
. 2 ביצים
3 כפות קקאו
כפית סודה לשתייה
400 גרם קמח
מטבעות שוקולד לובקה, עדשים והרשיז.
אופן הכנה:
מקציפים חמאה וסוכר ומלח.
לאחר שהמרקם הופך לחמאתי מוסיפים את הביצים ולאחר כמה דקות את היבשים.
לאחר איחוד מלא מוסיפים את השוקולדים לבחירתכם .
יוצרים עיגולים קטנים שומרים על רווח ואופים על 170 טורבו במשך 10-15 דק
. תהנו ואל תשכחו לספר איך היה😜 #מתכוניםאורשפיץ