עוגת גבינה באסקית

אמא שלי לראשונה בחייה מכינה איתי עוגה וככה זה נראה💓
עוגת גבינה באסקית טעימה וקלה להכנה

מצרכים:
לעוגה:
1 קילו גבינת שמנת 25%
400 גרם שמנת מתוקה
350 גרם סוכר
7 ביצים
כפית מחית וניל
3.5 כפות קמח

לציפוי:
250 גרם גבינה לבנה
2 כפות אבקת סוכר
פירות יער

אופן הכנה:
מערבבים גבינת שמנת עם סוכר עד שהסוכר נמס (מיקסר/  מגימיקס).
לאט לאט מוסיפים ביצים תוך כדי ערבוב.
בקערה נפרדת מערבבים שמנת מתוקה וקמח עם וניל,
רק לאחר שהבלילה חלקה מערבבים בין התערובות.
מסדרים בתבנית עם נייר אפיה ואופים 30-40 דקות על מצב טורבו 220 מעלות עד שהעוגה נראת מעט שרופה מעל אך רוטטת מבפנים.
מצננים על השיש ומכניסים ללילה במקרר.

לקרם:
מערבבים גבינה לבנה עם אבקת סוכר יחד ומצפים את החלק העליון של העוגה לאחר הקירור.
מכניסים לחמש דקות לתנור בכדי שהגבינה תתיישר ותימס מעל העוגה.
מקשטים עם פירות יער.

תבנית עגולה קוטר 24
מומלץ לרפד את התבנית בנייר אפיה.

דילוג לתוכן