עוגת גלידה קראנץ שוקולד חלב ולבן

קבלו באהבה את המתכון לעוגה שתימכר בפסח בבייקרי ואפשר להכין גם בביית בקלי קלות…5 מרכיבים בלבד ויש לכם קינוח מושלםםם לפסח…אורחים באים ואתם לא מוכנים…😜 זה הפתרון.


200 גרם שוקולד לבן עלית
200 גרם שוקולד חלב עלית
2 כפות פודינג
ליטר שמנת מתוקה 38%
חצי חבילה קרונפלקס כשר לפסח

מקציפים יחד
ליטר שמנת עם 2 כפות פודינג
עד לקבלת מרקם יוגורטי
מחממים 200 גרם שוקולד לבן במיקרו עם הפסקות בכדי שלא נשרף.
מאחדים בין השוקולד הלבן לקרם במיקסר תוך כדי ערבוב איטי.
הקרם לגלידה שלנו מוכן.

הכנת הקראנץ בסיס .
מחממים במיקרו בפולסים
( הפסקות קצרות)
200 גרם שוקולד חלב
מערבבים יחד עם הקרונפלקס
(כשר לפסח)
עד לקבלת מסה אחידה

אל תוך תבנית קוטר 22/24
שופכים את הבסיס קראנץ שלנו ומשטחים

מעל שופכים את הקרם ומקפיאים לפחות 6 שעות במקפיא .

כאשר העוגה קפואה לחלוטין
מקשטים
מצלמים
מגישים
ואוכלים

דילוג לתוכן