מצרכים לתחתית:
150 גרם עוגיות מרוסקות
2 כפות או 20 גרם קקאו
2 כפות אבקת סוכר
100 גרם חמאה
מצרכים למלית שנחלק ל 2 בהמשך:
1 ק”ג גבינה לבנה
כוס סוכר לבן
6 ביצים L
לתערובות:
200 גרם שוקולד לבן
150 גרם שוקולד מריר
1 כוס שמנת מתוקה
1 כף קורנפלור
אופן הכנה:
לתחתית:
נערבב את כל החומרים יחד ונשטח תוך כדי הידוק בתחתית התבנית (שימו לב שמהודק היטב בעיקר בדפנות)
למלית:
נערבב היטב את החומרים עד לבלילה חלקה, נניח בצד
ב2 קערות נפרדות ניצור 2 תערובות
תערובת שוקולד לבן:
נמיס ונערבב ביחד בסיר או במיקרו בפולסים
200 גרם שוקולד לבן
חצי כוס שמנת מתוקה
וכף קורנפלור
מלית שוקולד מריר:
נמיס ונערבב ביחד בסיר או במיקרו בפולסים
150 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמנת מתוקה
את המלית שהכנו קודם לכן, נחלק בין 2 התערובות ונערבב.
ניצור ספירלה:
נשפוך מעט מהתערובת הלבנה ולאחר מכן מהתערובת החומה במרכז. וכן הלאה עד למילוי התבנית כולה.
נכניס לתנור על 140 מעלות טורבו לשעה וחצי.