עוגת ספירלה

מצרכים לתחתית:
150 גרם עוגיות מרוסקות
2 כפות או 20 גרם קקאו
2 כפות אבקת סוכר
100 גרם חמאה

מצרכים למלית שנחלק ל 2 בהמשך:
1 ק”ג גבינה לבנה
כוס סוכר לבן
6 ביצים L

לתערובות:
200 גרם שוקולד לבן
150 גרם שוקולד מריר
1 כוס שמנת מתוקה
1 כף קורנפלור

אופן הכנה:
לתחתית:
נערבב את כל החומרים יחד ונשטח תוך כדי הידוק בתחתית התבנית (שימו לב שמהודק היטב בעיקר בדפנות)

למלית:
נערבב היטב את החומרים עד לבלילה חלקה, נניח בצד

ב2 קערות נפרדות ניצור 2 תערובות
תערובת שוקולד לבן:
נמיס ונערבב ביחד בסיר או במיקרו בפולסים
200 גרם שוקולד לבן
חצי כוס שמנת מתוקה
וכף קורנפלור

מלית שוקולד מריר:
נמיס ונערבב ביחד בסיר או במיקרו בפולסים
150 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמנת מתוקה

את המלית שהכנו קודם לכן, נחלק בין 2 התערובות ונערבב.

ניצור ספירלה:
נשפוך מעט מהתערובת הלבנה ולאחר מכן מהתערובת החומה במרכז. וכן הלאה עד למילוי התבנית כולה.
נכניס לתנור על  140 מעלות טורבו לשעה וחצי.

דילוג לתוכן