עוגת קרפים פרווה

איזה באסה זה לגלות שכזה קל להכין עוגת קרפים פרווה
ועכשיו חייבים לעשות אותה לראש השנה😋🤣

מצרכים :
2 כוסות קמח
2 כוסות חלב ( כל סוג)
2כפות אבקת סוכר
3 כפות שמן
2 ביצים

לקרם :
500 גרם שמנת צמחית
2 כפות פודינג

לשקדים :
300 גרם שקדים
3 כפות סוכר
חצי כוס שמנת צמחית

אופן הכנה:
לקרפ:
מערבבים את כל המצרכים יחד עד להיווצרות בלילה חלקה
על מחבת משומנת וחמה שופכים כל פעם קצת מהבלילה כך שתשתטח על המחבת 
ברגע שנוצרות בועות קטנות נהפוך את הקרפ עד השחמה.

לשקדים:
תחילה מטגנת  את השקדים תוך כדי ערבוב עד השחמה.
מוסיפה את הסוכר והשמנת ומערבבת הכל יחד עד שנוצר קרמל.

לקרם:
בבלנדר/במיקסר מערבלת את השמנת והפודינג עד לקבלת קרם יציב.
(זהירות שלא יישבר!)

נרכיב את העוגה:
נניח שכבה ראשונה של הקרפ שיצרנו 
נמרח עליו שכבת קרם נדיבה ונוסיף כפית דבש במרכז
נניח מעל שכבת קרפ נוספת וכן הלאה…

השכבה האחרונה מעל הקרפ האחרון תהיה השקדים המקורמלים שהכנו
תהנו!!

בעמוד האינסטגרם שלי תוכלי לראות את הסרטון המלא or_shpitz

דילוג לתוכן