עוגת שוקולד עסיסית במיוחד

עוגת שוקולד פרווה עננית וטעימה בטירוף!

כמובן קלה להכנה .

מתכון :

 2 ביצים גדולות

 320 גרם סוכר

200 גרם שמן

500 גרם מים חמים

יבשים :

280 גרם קמח.

40 גרם קקאו

שקית אבקת אפייה

חצי כפית סודה לשתיה

לציפוי: להמיס 250 גרם שוקולד מריר

( אפשר להשתמש בחלב אם אתם רוצים שהעוגה תהיה חלבית)

250 שמנת מתוקה פרווה ( אפשר להשתמש בשמנת חלבית)

אופן הכנה :

מקציפים יחד סוכר וביצים.

לאחר שהקצף תפוח מוסיפים זמן בהדרגה ומים חמים.

בקערה נפרדת מערבבים את כל היבשים ותוך כדי הקצפה מוסיפים לקערת המיקסר עד לאיחוד מושלם

(המסה מיימית וזה בסדר!)

מחממים תנו ל 180 מעלות טורבו ל35/45 דקות תלוי בגודל התבנית

(אני אפיתי על 35 דקות ב3 תבניות אינגלישקייק.)


מתה לשמוע איך יצא לכם !!
לא לשכוח לתייג אותי באינסטוש… or_shpitz

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *