עוגת שמרים

עוגת שמרים

ההתמכרות שלי לעוגות גבינה הוא משהו בלתי מוסבר ומצד שני ההתמכרות שלי לעוגות שמרים הוא משהו עוד יותר לא מוסבר אז החלטתי לאחד בין השניים  הבטחתי שאם יצא טוב תקבלו מתכון!!!
אז קבלו במחיאות כפיים סוערות את המתכון שלי לעוגת שמרים גבינה סקסית במיוחד.

: טיפים ממני ( לא לשים יותר מידי גבינה זה מרטיב את הבצק)

המתכון לבצק זה המתכון הקבוע שלי לכל העוגות שמרים.  

מתחילים על המילוי:

קילו גבינה לבנה לא משנה כמה אחוז ( מכניסים לתוך חיתול או חולצה ותולים מעל הכיור בשביל שכל הנוזלים יצאו.  

לאחר שעתיים: מערבבים יחד עם

100 גרם מסקרפונה

2 חלמונים

100 גרם אבקת סוכר

2כפות פודינג .
מערבבים יחד עד שאין גושים בכלל.

למתכון עצמו של הבצק עוגת שמרים הקבוע שלי!

500 גרם קמח

כף שמרים יבשים

90 גרם סוכר

מיכל שמנת חמוצה

2 ביצים

 100 גרם חמאה רכה

 מי הסוכר לעוגת שמרים :

100 גרם סוכר

150 מים  

אופן הכנה:

מחממים תנור ל160/170 מעלות  

עם וו לישה מערבבים הכל למעט החמאה !

למשך דקה/שתיים ולאחר מכן מוסיפים את החמאה ונותנים למיקסר ללוש בער/10דק .

לאחר שהמסה אחידה לגמרי מתפיחים 10 דק בחוץ שהשמרים יתחילו לפעול ואז מכניסים להתפחה במקרר. ( עדיף ללילה ואם אין לכם זמן לפחות 3 שעות)

הבצק יהיה קשה מעט לאחר ההתפחה לא להיבהל! מרדדים ומורחים מילויים

בעמוד היוטיוב שלי ניתן למצוא סרטון להכנת עוגת שמרים אור שפיץ .

ללמוד איך ללוש וליצור צורות מעניינות.
https://www.youtube.com/watch?v=dVbcfVdIFhs

מחכה לשמוע איך היה לכם :} or_shpitz

אור שפיץ באינסטגרם.

דילוג לתוכן