מצרכים:
לקאפקייק:
3 ביצים
60 גרם שמן
140 גרם קמח
60 גרם חלב
125 גרם מסקרפונה
40 גרם שוקולית
200 גרם סוכר
צבע מאכל כחול וורוד
10 גרם קקאו
5 גרם אבקת אפייה
לקצפת :
500 מל שמנת צמחית
חצי כוס אבקת סוכר
כפית וניל
צבע מאכל- ורוד / תכלת
לקישוט:
מטבעות שוקולד לבן
שוקולד מריר (לעיניים)
עוגיות קטנות
אופן הכנה
מתחילים בהכנת הקאפקייק:
בקערה מערבבים ביצים וסוכר, מוסיפים מסקרפונה, שמן וחלב וממשיכים לערבב עד שהתערובת חלקה. מוסיפים קמח, שוקולית, קקאו ואבקת אפייה ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים את הבלילה לתבניות קאפקייק
ואופים בתנור שחומם מראש ל־160 מעלות טורבו למשך 20 דקות.
בזמן שהקאפקייקים מתקררים,
מכינים את הקרם:
בקערת מיקסר מקציפים שמנת להקצפה,
,אבקת סוכר וצבע מאכל כחול / ורוד עד שמתקבל קרם יציב. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר ומזלפים תלולית יפה של קרם מעל כל קאפקייק.
את העיניים מכינים ממטבעות שוקולד לבן, ומעל כל מטבע מזלפים נקודה קטנה של שוקולד מריר בעזרת שקית זילוף. מניחים שתי עיניים מעל כל קאפקייק.