שוקולד דובאי – הגרסא הישראלית

השוקולד מדובאי הגיע גם אליי אבל עם הגירסא הישראלית והפשוטה שכל אחד יכול להכין בבית מבלי להסתבך עם שוקולד מטומפרר וטיגונים 😜

מצרכים :
כוס שוקולד
רבע כוס חמאת קקאו (להברקת שוקולד)
כוס קורנפלקס  צהוב רגיל
חצי כוס מחית פיסטוק
תבנית לטבלת שוקולד

אופן הכנה :
מחממים יחד במיקרו בפולסים קצרים שוקולד וחמאת קקאו
(חמאת הקקאו גורמת לשוקולד להיות פציח ומבריק )
ומכניסים לתוך התבנית
מערבבים קורנפלקס ופיסטוק וגורסים יחד
ממלאים את התבנית
מצפים מעל בשוקולד
מקפיאים בדיוק ל6 דקות!
ומחלצים בעזרת דפיקה.

קריסיפי וטעים ברמות!

דילוג לתוכן