קרמבו . כמה טעים ככה פשוט !
המתכון לקרמבו :
200 גר חלבונים
360 סוכר 40
גלוקוזה
100 מים
אופן הכנה:
מחממים על סיר / באן מארי מים סוכר וגלוקוזה ל117-120 מעלות
כשמגיע ל110-113 מתחילים כבר להקציף את הביצים
כשמגיעים לטמ הסופית (117-120)
שופכים בזהירות על דופן המיקסר תוך כדי הקצפת הביצים ומחכים הרבה!!!
למה הרבה? בשביל התקררות המרנג או לחילופין יציבות מוחלטת !
לאחר מכן מזלפים על עוגיה כלשהי ומצפים בשוקולד.
טיפ ממני : מומלץ לזלף בעזרת צנטר עגול ושקית זילוף איכותית.
מחכה לשמוע איך היה !
אור שפיץ
Or_shpitz באינסטגרם.