טירמיסו מושלם

😍טיפ מיוחד לשרוד את הימים חסרי שנה האלו ערניים – להכין טרמיסו כולנו צריכים הרבה קפה בימים אלו אז בואו גם נאכל אותו לקרם: חבילת גבינת מסקרפונה 1 חבילת יוגורט עזים 1 שמנת מתוקה (“שמנת מתוקה ”, ¾ כוס סוכר לבישקוטים: 2 חבילות בישקוטים ¾ כוס קפה נמס חזק/2 אספרסו ארוך 3 כפיות סוכר לקפה 1 כף ליקר (קפה / שקדים / מה שיש בבית) 1 כוס מים פושרים אופן ההכנה: בקערה גדולה מקציפים את המסקרפונה, היוגורט, השמנת והסוכר עד שהמרקם חלק ואוורירי.(מרקם יוגורט) בקערה נפרדת מערבבים את הקפה עם המים, הסוכר והליקר. טובלים במהירות כל בישקוט בקפה (לא להטביע – רק לתת נשיקה). מסדרים שכבת בישקוטים בתבנית, מעלי שכבת קרם, ואז שוב – בישקוטים, קרם, עד שנגמר. מפזרים מעל קקאו, שוקולד מגורד או סתם אהבה לקרר לפחות שעתיים. עדיף לילה (אם כבר לא ישנים – אז שיתקרר כמו שצריך). ובתאבון!
דילוג לתוכן