פרווה פרווה פרווה …..
אחרי שנשבר לי הלב לא פעם עכשיו הוא חוזר להיות שלם .
בלי יותר מידי חפירות בואו נדבר בגובה העיניים !
הגירסא שלי למתכון שמרים פרווה .
400 קמח לחם ( רשום על החבילה קמח ללחם)
200 קמח רגיל .
10 גרם שמרים יבשים (כף מלאה)
100 גרם שמן קנולה ( שלושת רבע כוס)
100גרם סוכר (שלוש רבע כוס )
200 גרם חלב שקדים ( כוס מלאה)
2ביצים
כף תמצית וניל
איפה מלח.
מכניסים למיקסר את כל המצרכים ולשים בעזרת וו לישה 10 דק מהירות בינונית.
לאחר מכן מעבירים להתפחה עד להכפלת הנפח בטמפ החדר.
מרדדים.
ממלאים בשוקולד ( השחר פרווה) הוספתי פרורי אוראו ופרליני שוקולד מריר.
התפחה נוספת של שעה .
מכניסים לתנור ל40 דק על 160 מעלות.
בנתיים נכין את מיי סוכר
שלושתרבע כוס סוכר
כוס מים.
מרתיחים 15 דק על אש נמוכה.
איך שהשמרים יוצאים מהתנור מברישים מי סוכר בצורה נדיבה.
לא לשכוח לספר לי באינסטוש איך היה וכמובן לתייג 🙂
@or_shpitz
#מתכוניםאורשפיץ