פחזניות מושלמות + טיפים חשובים

 טיפים שיגמרו לפחזניות שלכן להצליח-
 
1. סמנו בעזרת צנטר מקומח (כל פעם לתבול בקמח ולסמן)  על סיליקון/ נייר אפיה גודל אחיד שיהיה לזילוף הפחזניות.
2. ייבוש מושלם של הבצק בסיר- להמשיך לערבב עד שהוא הופך לגוש אחד ומתנתק לגמרי מדפנות הסיר 
3. כאשר מעבירים את הבצק למיקסר ללוש על בינוני בעזרת וו לישה ולהוסיף ביצה רק שבצק קר כן זה לוקח זמן! 
4. רוצים ליצור קראנץ קליל מעל? פשוט פזרו סוכר.
5. לאחר הזילוף אם יוצאים לכן צופציקים מעצבנים של זילוף ואתן רוצות פחזניות חלקות ועגולות בעזרת אצבע רטובה ממים תחליקו את השפיץ
6. לאפות בתנור סטטי על 200 מעלות ל15 מבלי לפתוח!!!!!!!
 

מצרכים לפחזניות:
20 גרם קמח
3 ביצים 
80 גרם חמאה
150 מ"ל מים
קורט מלח
2 כפיות סוכר
מצרכים למילוי:
חבילת שמנת מתוקה 
חבילת פודינג וניל 
 
אופן ההכנה:

מרתיחים סיר ואליו שופכים מים, קורט מלח, סוכר וחמאה.
לאחר שהכל רתח מורידים את הסיר מהאש ומוסיפים את הקמח ומערבבים עד שנוצר גוש בצק יבש ואחיד!
מכניסים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה, מערבבים את הבצק על מנת שיתקרר! חשוב.
מכניסים את הביצים למיקסר עם הבצק, לא את כולם ביחד אלא לאט לאט תוך כדי ערבוב.עד שמסמיך ויציב.
על תבנית עם ניר אפיה מתחילים לזלף עיגולים יפים לפחזניות.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות לחצי שעה סטטי !. – אסור לפתוח תנור באמצע!!!!!
לאחר שהפחזניות יצאו מהתנור, עושים חור קטן למטה בעזרת סכין וממלאים בפנים בתערובת
לקרם: מקציפים יחד שמנת ופודינג וממלאי כשהפחזניה קרה לחלוטין .⁠

 
לקרמל : 
250 גרם סוכר
10 גרם מים 
על אש בינונית ) לוקח זמן אבל חשוב שהקרמל לא ישרף!!! שלא יהיה טעם של שרוף.
כשמזהיב תובלים את הפחזניות בפנים …
ואוכלים כשמתקשה. 
בתאבון😍

דילוג לתוכן