רולדת שוקולד לבן וקורנפלקס

אף אחד לא יאמין לכם שתגישו את הרולדה הזו בחג שהיא עשויה רק מ5 מרכיבים!
נתחיל:
200 גרם שוקולד לבן/ממרח
200 גרם שוקולד חלב
חבילה וחצי פתיבר
2 כוסות קרונפלקס
250 מל שמנת מתוקה (חבילה קטנה)
אופן הכנה:
לחמם יחד שוקולד לבן ושמנת מתוקה
( להשתמש רק ב200 גרם- להשאיר 50 להקצפה לזילוף)
עד להמסה מושלמת.
לפורר פנימה ביסקוויטים
לרדד לעלה עבה בין 2 ניירות אפיה.
בקערה נפרדת לערבב שוקולד וקרונפלקס
למרוח מעל ולגלגל.
אפשר להגיש ככה ואפשר לזלף מעל (להקציף את ה50 גרם שנשאר במיקסר לקצפת יציבה לזילוף)
יצרתי מגרגירי רימון ועלים פרחים קטנים וחמודים .
תהנו ותעדכנו אותי איך היה:).

דילוג לתוכן