מצרכים + אופן הכנה:
מצרכים : ( תכולת השקית מנגו בננה תמר – פירות קפואים;)
250 גרם שמנת מתוקה
2כפות פודינג וניל
2כפות ממרח סילאן שומשום
2 קוביות קרח
2 כפות טחינה פרחים לקישוט נוי השדה
אופן הכנה :
מכניסים אל תוך הבלנדר את כל המצרכים ומבלנדרים עד לקבלת תערובת אחידה ומיימית
• במקום החלב שצריך להוסיף לשייק איט, נוסיף 250 גרם שמנת ו 2 כפות פודינג + 2 כפות סילאן וכף ממרח שומשום.
• לאחר טחינת הפירות של שייק איט, מקציפים במיקסר שמנת, פודינג, שומשום וסילאן ומוסיפים בעזרת קיפולים את תערובת הפירות.
• פיצפוצי שוקולד לקישוט + פרחים לקישוט
כלים: כוסות חד פעמיות, אריזה שמותאמת לקינוחי כוסות אריזים, מיקסר, בלנדר או מגימיקס, קערת, כפות, לקקן, שקיות זילוף.