עוגת תפוזים

מערבבים הכל יחד:

1.5 כוסות קמח (225 גר׳)

כף אבקת אפייה(10 גר’)

3/4 כוס אבקת סוכר(100 גר׳)

לאחר מכן מוסיפים –

חצי כוס שמן קנולה(120 גר׳)

כוס מיץ תפוזים(180 גר׳)

7 חלמונים

בנפרד מקציפים –

8 חלבונים

1.5 כוסות אבקת סוכר(200 גר’)

אחרי מס׳ דק׳ שהמסה לבנה ואוורירית אפשר להתחיל בקיפולים בהדרגה ,עשו זאת בעדינות.

להעביר את הכל לכלי מתאים ולתנור -כ70 דק׳ על 160 מעלות

קחו בחשבון שהעוגה הולכת ותופחת

דילוג לתוכן