טירמיסו לימון בחצי שעה!

מתכון לטרמיסו לימון בחצי שעה!
לקרם לימון:
3 חלמונים
3/4 כוס מיץ לימון
3/4 כוס סוכר
גרידת לימון מלימון שלם
כף קורנפלור
50 גרם חמאה

לקרם וניל:
1 יוגורט עזים
1 מסקרפונה
1 שמנת מתוקה
3/4 כוס סוכר

לשכבת הביסקוטים:
חצי קערת מים
חצי כוס לימון
כף תמצית וניל
2 חבילות בישקוטים.

אופן הכנה :
נתחיל מהקרם לימון שיספיק להתקרר
מערבבים במחבת/ סיר
3 חלמונים
3/4 כוס מיץ לימון
3/4 כוס סוכר
גרידת לימון מלימון שלם
כף קרונפלור
על חום בינוני (לערבב ללא הפסקה ! בכדי שלא יתבשל! – עד שנוצרות בועות לבנות ומתחיל להסמיך
מורידים מהגז ומוסיפים קוביות חמאה קרות תוך כדי עירבוב.

לקרם – מקציפים הכל יחד עד למרקם יוגורט.
לבישקוטים – טובלים את הבישקוטים במים לימון ווניל
ויוצרים שכבה בתבנית
מעל יוצקים שכבת קרם
ושוב בישקוטים
ושוב קרם.
מקפיאים ל15 דק
ואז מעל שופכים את הקרם לימון
מקפיאים לחצי שעה
ובתאבון 🙂

דילוג לתוכן