טיפים ליצירת 5 סוגי עוגיות מבצק 1

 


טיפים איך ליצור 5 סוגי עוגיות מבצק 1 וחמאה חצי שמנה 60% שומן וזו לא פשרה זו חמאה טעימה פחות שמנה !

1.טיפ חשוב ! בשביל לקבל בצק פריך וטעים ללוש כמה שפחות!

2.בשביל לקבל עוגיות דקות ומדוייקת מומלץ להקפיא 15 דק לפני אפיה

3. מומלץ להשתמש בחמאה כמה שיותר קרה – ככה הבצק מאוד נוח לעבודה.

4. טיפ אחרון ובעייני חשוב לא פחות
תקפיאו עוגיות מוכנות !
שיהיה לכם למקרה הצורך פשוט לאפות ולהנות

השוס של הבצק הזה שהוא מתבסס על חמאה שהיא רק 60% שומן במקום הרגילה 82%
וככה אפשר לאכול בהנאה יותר חמאה- עם פחות שומן חשוב שתזכרו אתם לא מותרים על כלום, חוץ משומן פחות כבד, יותר אוורירי – אפשר לאכול יותר….

מתכון לבצק פריך קל וטעים
שמשמש בסיס מושלם לכל עוגיה!

מצרכים:
150 גרם אבקת סוכר
200 גרם חמאה קרה!
2 חלמונים
300 גרם קמח
אופציות לתוספות:
שוקולד, קינמון, טחינה, פקאן, שוקולד ציפס

מערבבים הכל יחד למעט החלמונים עד לקבלת בצק
לאחר מכן מוסיפים את החלמונים.
וכשיש בצק אחיד
מחלקים לאיזה כמות שאתם רוצים ויוצרים סוגי עוגיות שונות.

מכניסים לאפיה על טורבו 160 מעלות לכ20-30 דק תלוי בצורה ובעובי שימו לב להשחמה ! צריך להיות שזוף זהוב. טיפ: לא לרדד דק מידי! אחרת נשרף!

דילוג לתוכן