מתכון לעוגיות שוקולד צ’יפס מושלמות-
200 גרם חמאה
280גרם קמח
100 גרם סוכר
50 גרם סוכר חום
חצי כפית מלח
שקית אבקת אפייה
כפית תמצית וניל
ביצה
פרליני שוקולד לובקה / שוקולד קצוץ ( אני השתמשתי בשוקולד חלב )
אופן הכנה:
במיקסר עם וו גיטרה :
חמאה רכה עם שני סוגי הסוכר עד שהסוכר נעלם עד כמה שאפשר.
להוסיף את הביצה והווניל ולאחר שהטעמים לגמרי מוסיפים את כל היבשים יחד ולבסוף את השוקולד.( מינימום ערבוב! )
מכנסיים למקרר לשלוש שעות ולאחר מכן מסדרים עיגולים ( בגוגל פינגפונג או לחילופין אפשר גדולות כמו שלי …. מילאתי בעוגיה הגדולה שוקולד נוטלה!
מקפיאים את העוגיות לאחר שעשינו בצורה לפחות חצי שעה ומכניסים לתנור ל20דק על 170 מעלות.
לא לשכוח לספר לי איך היה😜 #מתכוניםאורשפיץ