מצרכים לבסיס:
• 2 חבילות פתיבר
• 200 גרם חמאה
• 100 גרם סוכר חום
מצרכים לבלילת גבינה:
• 300 גרם מסקרפונה
• 300 גרם גבינת ניו יורק 30%
• 150 גרם סוכר
• 4 ביצים גודל L
• 200 גרם שוקולד לבן
• 200 גרם שמנת מתוקה
• מחית וניל/ מקל וניל
• פירות לקישוט + פרחי מאכל
• 100 גרם זפירו לייצירת קישוטי עוגה .
מצרכים לציפוי העוגה:
• 200 גרם שמנת חמוצה
• 2 כפות גדושות אבקת סוכר
אופן הכנת הבצק הפריך:
• טוחנים פתיבר חמאה וסוכר יחד
• מהדקים לתחתית הרינג
• במדיה ונשארות שאריות מאחסנים בשקית זיפר
• קורצים ועוטפים בשאריות הבצק בכדי שלא ייזל לצדדים.
אופן הכנת בלילת הגבינה:
• מקציפים יחד את כל הגבינות, סוכר וביצים.
• מחממים יחד שוקולד לבן ושמנת מתוקה עד לקבלת גנאש חלק.
• מאחדים בין המסות, מומלץ לסנן.
• שופכים אל הרינג על בסיס הפתיבר ואופים על טמפרטורה של 125 מעלות ל90 דקות.
• הצדדים חייבים להיות יציבים והאמצע נע.
• מעבירים למקרר לשעה.
אופן הכנת השמנת החמוצה:
• לאחר שעה מערבבים יחד שמנת חמוצה ואבקת הסוכר מצפים את העוגה ומכניסים בחזרה לתנור ל 5 דקות.
• נותנים לעוגה לנוח 24 שעות במקרר ורק אז מגישים.
אופן הכנת קישוטי השוקולד:
מחממים זפירו לבן במיקרו בפולסים של 30 שניות
מעבירים לשקית זילוף
על נייר אפיה יוצקים מטבעות שוקולד , מדביקים עליהם פרחים ומקפיאים.
לאחר שהם מוכנים מקשטים עם המטבעות האלו את העוגה .
כלים: רינג קוטר 18 מרובע, לקקן, כפות, מיקסר, מגימיקס, ניר אפיה, תבנית תנור, מטרפה, קערות למיקרו, פינצטה, שקית זילוף , אבקת נצנצים זהב.