המתכון הזה מוקדש לכל מי שאינו אוהב ללכלך יותר מידי כלים/ לא אוהב להשתמש במטבח/ יכול להשתגע שמשתמשים לו במטבח. בקיצור הפוסט הזה מוקדש למירי שפיץ ( אמא שלי -אתם ממש מוזמנים לתייג אנשים שהם בדיוק כמוהה.😂)
מתכון לפבלובות חגיגיות לחג השבועות שבשביל להכין אותם כל מה שצריך זה :
מרנג מוכן מראש של מימונס .
ריבת תות שדה מימונס
טיפות מרנג ורודות מימונס
חבילת פודינג וניל צרפתי מימונס
500 מל שמנת להקצפה
תותים ודובדבנים לקישוט .
אופן הכנה :
מקציפים שמנת ופודינג יחד מספר שניות!
לא להקציף יותר מעדי יהיה קשה לזילוף.
מכניסים את הקרם לתוך שקית זילוף עם צנטר . מזלפים מעל המרנג .
ממלאים בריבת תות שדה , מפוררים מעל מרנג ורוד ומקשטים עם תותים ודובדבנים.
המתכון מתאים ל8 בפלובות .
בהצלחוששש