פבלובה חגיגית

המתכון הזה מוקדש לכל מי שאינו אוהב ללכלך יותר מידי כלים/ לא אוהב להשתמש במטבח/ יכול להשתגע שמשתמשים לו במטבח. בקיצור הפוסט הזה מוקדש למירי שפיץ ( אמא שלי -אתם ממש מוזמנים לתייג אנשים שהם בדיוק כמוהה.😂)

מתכון לפבלובות חגיגיות לחג השבועות שבשביל להכין אותם כל מה שצריך זה :

מרנג מוכן מראש של מימונס .

ריבת תות שדה מימונס

טיפות מרנג ורודות מימונס

חבילת פודינג וניל צרפתי מימונס

500 מל שמנת להקצפה

תותים ודובדבנים לקישוט .

אופן הכנה :

מקציפים שמנת ופודינג יחד מספר שניות!

לא להקציף יותר מעדי יהיה קשה לזילוף.

מכניסים את הקרם לתוך שקית זילוף עם צנטר . מזלפים מעל המרנג .

ממלאים בריבת תות שדה , מפוררים מעל מרנג ורוד ומקשטים עם תותים ודובדבנים.

המתכון מתאים ל8 בפלובות .

בהצלחוששש

דילוג לתוכן