מתכון לפרצעל המושלם ביקום!
חשוב לי לציין שאף פעם לא עפתי או התלהבתי מפרעצל אבל אתם הולכים ליפול מהרגליים!
מתכון:
500 גרם קמח
25 שמרית
240 גרם מים
25 גרם חמאה
2 כפות סוכר
כפית מלח
אופן הכנה : את כל המצרכים בתוך קערת מיקסר עם וו לישה למשך עשר דקות על מהירות איטית.
לאחר מכן להתפיח במשך חצי שעה . ( אני חילקתי לכדורים שווים של 50 גרם אתם יכולים לעשות באיזה גודל שתרצו) לגלגל נחשים דקים ולעשות את צורת בייגלה.
עכשיו שימו לב! שתי פעולות חשובות!
להרתיח בסיר גדול לפחות 2 ליטר מים ו2 כפיות סודה לשתייה .
במשך 20 שניות נותנים לפרצעל לרתוח בתוך המים ומעבירים לתבנית לתנור על 200 למשך 13 דקות.
חשוב מאוד להבריש עם ביצה בשביל שהפרצעל יהיה מבריק! אני גיזזתי מעל שוקולד לבן 🙂 תהנו!