עוגיית דאבל שוקולד ושקדים

עוגיית דאבל שוקולד ושקדים

?כבר ציינתי בפניכם שיש לי בעיה עם דחיית סיפוקים

דאבל שוקולד ושקדים.

– 200 גרם חמאה –

. – כוס סוכר חום – .

-כוס סוכר לבן – .

. . – כף תמצית וניל – .

. -ביצה – .

– כוס קקאו – .

. . – כוס קמח לבן – . .

. . – 2 כפיות מלח – . .

– שקית אבקת אפייה -. . .

. . . – 300 גרם שוקולד מריר – .

. – כוס שקדים קצוצים גס – .

. 💕אופן הכנה💕

במיקסר עם וו גיטרה : סוכר לבן, חום וחמאה .

מוסיפים את הביצה  לאחר שמקבלים תערובת אחידה ותפוחה.

מערבבים בקערה נפרדת : קמח, קקאו , אבקת אפייה ומלח

. לאחר שהמסה הופכת לאחידה מוסיפים: מלח, וחצי מכמות השוקולד. ( את החצי השני שומרים לקישוט).,

בתבנית עם נייר אפייה מניחים עם רווחים גדולים חשוב מאוד!

את העיגולים שיוצרים מהעיסה

. מקשטים מעל עם שקדים ושוקולד ומועכים מעט .

חשוב מאוד לשמור על רווחים כיוון שהעוגיות תופחות וגדולות.  

תנור 170 -15-20 דק. טורבו.
ממליצה לאכול רק לאחר שמתקרר.

לא להיבהל מהצבע הככה זה לא שרוף !!!
…תהנו ואל תשכחו לספר לי איך יצא

דילוג לתוכן