פרעצל – זה סתם נשמע זקן

פרעצל – זה סתם נשמע זקן

מתכון לפרצעל המושלם ביקום!

חשוב לי לציין שאף פעם לא עפתי או התלהבתי מפרעצל אבל אתם הולכים ליפול מהרגליים!  

מתכון:

500 גרם קמח

 25 שמרית

 240 גרם מים

25 גרם חמאה

 2 כפות סוכר  

כפית מלח

 אופן הכנה :  את כל המצרכים בתוך קערת מיקסר עם וו לישה למשך עשר דקות על מהירות איטית.

לאחר מכן להתפיח במשך חצי שעה . ( אני חילקתי לכדורים שווים של 50 גרם אתם יכולים לעשות באיזה גודל שתרצו)  לגלגל נחשים דקים ולעשות את צורת בייגלה.

 עכשיו שימו לב!  שתי פעולות חשובות!

להרתיח בסיר גדול לפחות 2 ליטר מים ו2 כפיות סודה לשתייה .  

במשך 20 שניות נותנים לפרצעל לרתוח בתוך המים ומעבירים לתבנית לתנור על 200 למשך 13 דקות.

חשוב מאוד להבריש עם ביצה בשביל שהפרצעל יהיה מבריק!  אני גיזזתי מעל שוקולד לבן 🙂 תהנו!

דילוג לתוכן