פס בראוניז, פס קראנץ וקרם בואנו – למשקיעים שבנינו

יום חופש זו אחלה הזדמנות להיכנס למטבח ולהתפנק בקינוח קליל פשוט ושוקולדי ביותר!!!!!

אני נשבעת שהוא קל!

בסיס בראוניז

קראנץ קורנפלקס ונוטלה

קרם וניל בואנו.

והרי המתכון….

בראוניז שוקולד מריר וחלב:

200 גרם שוקולד מריר

50 גרם שוקולד חלב

3ביצים

180 גרם חמאה

50 גרם סוכר

70 גרם קורנפלור

כפית תמצית וניל

אופן הכנה לבראוניז שוקולד מריר חלב:

ממיסים יחד במיקרו את החמאה השוקולד והסוכר.

מעבירים למיקסר מערבבים ומוסיפים בהדרגה ביצים ( שלא יהיה חם מידי שלא יתבשלו הביצים!)

לאחר מכן מוסיפים את הקורנפלור .

אופים בתנור על 170 טורבו הערך 20-30 דק. מומלץ לשים נייר אפיה ולאכול רק שמתקרר. אפילו להכניס למקרר לשעתיים. יצאו לי 2 פסים

קראנץ קורנפלקס נוטלה –

7 כפות קרונפלקס מעוך

2 כפות נוטלה לערבב יחד!

למרוח מעל הבראוניז האפוי ולתת להם להתקרר יחד.

קרם בואנו –

250 שמנת מתוקה

כף ממרח בואנו

2 כפות פודינג

להקציף יחד

להעביר לשקית זילוף עם צנטר ולזלף מעל !

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *