רוזלך כי חורף

בעיקרון חזרתי מלונדון עם צרבות והבטחתי לעצמי שאני לא אוכלת מתוק שבוע!!!!!! אבל אני כמו שאני לא עומדת בעצמי😂
מתכון קליל אני נשבעת ואפילו בגלל שלא מצאתי את הוו לישה לשתי בידיים !
מתכון :
6 כוסות קמח ( פלסטיק שתייה)
כפית שמרים יבשים
2 כוסות מים
רבע כוס שמן
חצי כפית מלח
ללא סוכר!!! המתיקות מגיעה מהמילוי!
(האמיצים בניכם מוזמנים לנסות למלא בגבינה זה אמלה! )
בקיצור אופן הכנה:
לשים הכל יחד ( לפחות 10דק שיהיה בצק אחיד וחלק)
מתפיחים עד להכפלה של נפח הבצק
חילקתי את הבצק לשניים
רידדתי, מילאתי, מרחתי, גילגלתי, חתכתי
והשתבח שמו לעד הכנסתי לתנור ל7דק על 235 מעלות.- יוצאים בערך 35 חתיכות
טיפ חשוב! בשביל שהם יצאו ישרים ולא ימרחו לכם אחורה ויצאו כמו חילזון בלי בית לתת טיפונת מעיכה שהרוזלך יהיה יציב על התבנית ושהסגירה של הבצק תהיה מתחת לכל הרוזלך צמודה לתבנית.
מחכה לתיוגים בסטורי ולא להגיד לי שמרוב שזה היה טעים לא הספקתם לצלם !!!!!!!!!!!!!!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *