לחם קופים

פעם טעמתם לחם קופים?
יופי כי לחם ג’ירפות יותר טעים 🙂
הכנו את הגירסא שלנו ללחם הכי טעים וקל להכנה שיש!

מצרכים:

לבצק
חצי קילו קמח
כף שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
2 ביצים
120 גרם חלב
1 שמנת חמוצה
100 גר’ חמאה רכה
חצי כפית מלח

לציפוי
100 גר’ חמאה מומסת/שמן קוקוס
1/2 כוס סוכר לבן
כף קינמון

אופן ההכנה:

הבצק:
לקערת המיקסר עם וו לישה
מכניסים את המצרכים לבצק, ומתחילים לעבד עד שמתקבל בצק אחיד אך דביק.
מתפיחים לפחות שעתיים או לחילופין לילה במקרר.
לאחר ההתפחה מכדררים לכדורים בגדלים שונים, טובלים בחמאה ומצפים בסוכר וקינמון.
מסדרים בתבנית מתפיחים עוד כחצי שעה.
אופים כ40-45 דק על 175 מעלות.

מתכון לזיגוג מעל:
1 גבינת שמנת נפוליאון
100 גרם אבקת סוכר
לחמם יחד במיקרוגל
ולזגג מעל הלחם
בתיאבון:)

דילוג לתוכן