עוגיות אמסטרדם

3  טיפים שיעזרו לכם ליצור עוגיות אמסטרדם שלא יפסיקו לדבר עליהם!
1. את העוגיות תאפו בתוך רינגים שתכינו בעצמכם בקלי קלות ! יוצר עוגיה יפה ברמות!
2. את הקקאו גאנה 100 %טבעי תוסיפו בסוף!הארומה של הטעם הקקאוי מדהים!
3. תכינו בטכניקת קרמז׳. נוח לגלגל ולהתעסק עם הבצק גם בלי קירור המסה.
מצרכים:
3 כוסות קמח
3 כפות קקאו גאנה 100% טבעי
1 כפית אבקת אפייה
כפית מלח
250 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
כוס סוכר חום כהה
1/2 כוס סוכר לבן
2 ביצים בגודל L
1 כפית תמצית/מחית וניל
כוס שוקולד צ’יפס/ מטבעות / שוקולד גרוס לחתיכות גדולות
שוקולד לבן למילוי העוגיות
חמאת בוטנים( מוסיף! אבלמי שרוצה לוותר מוזמן😍)

אופן הכנה:
מערבבים בעזרת מיקסר/ מעבד מזון
חמאה קרה, סוכר חום, סוכר לבן , ביצים ווניל
יחד עד לקבלת מרקם קרמי.
לאחר מכן מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה עם המלח.
מוסיפים את המטבעות שוקולד ומערבבים
לאחר שכל המסה מוכנה!
מוסיפים את הקקאו גאנה 100%טבעי
משפר פלאים את הטעם של העוגיית אמסטרדם !כשמוסיפים בסוף .

*מחלקים את הבצק ל12 עיגולים שכל עיגול שוקל 110 גרם בדיוק!
ממלאים בשוקולד וחמאת בוטנים או כל מה שתרצו!

יוצרים רינגים בעזרת קיפול נייר כסף
(הדגמה בסרטון)
ואופים בתנור על טורבו 14 דקות על 175 מעלות.
חשוב מאוד להוציא בזמן .
נ.ב
*גם אם העוגיות לא נראות מוכנות עד הסוף רק שלא יתייבשו לכם בתנור! עדיף להגיש חמות.

דילוג לתוכן