עוגת גבינה אפויה

מה אתם אומרים???

עוגת גבינה אפויה או עוגת גבינה קרה??? עד שתחליטו🤪

אני רק מניחה את זה כאן!

האם יש יותר קליל מהעוגת גבינה שלי? לא אין יותר קליל מהעוגת גבינה שלי🤪

מתכון קלילל לכל מי שכבר מכין יותר מידי/ לעצלנים שבנינו.

50 גרם חמאת תנובה, מומסת

לעוגה:

3 ביצים מופרדות

חצי כוס סוכר

גביע בלילה להכנת עוגת גבינה השף הלבן

רבע כוס קמח.

אופן הכנה :

הכנת הבסיס ממש פשוט! טוחנים את הפתי בר לפרורים ומערבבים עם החמאה המומסת. משטחים בתבנית בשכבה אחידה ומהדקים היטב.

להכנת בלילת העוגה!

מקציפים את החלבונים וכשהקצף מתחיל לתפוח מוסיפים בהדרגה את הסוכר. ממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב ומבריק.

בקערה נוספת מערבבים את הבלילה להכנת עוגה עם החלמונים והקמח.

מוסיפים את הבלילה לקצף ומערבבים בתנועות קיפול, עד לקבלת תערובת אחידה ומושלמת!!!!! .

שופכים את התערובת על בסיס פירורי ומחליקים ( לא לדפוק!) .

אופים במשך שעה עד שהעוגה זהובה לא להיבהל אם נוצרים סדקים בעוגה הם יסגרו! .

לאחר כיבוי התנור ממתינים שעה נוספת עם העוגה בתנור ..

מקררים את העוגה לפחות לילה במקרר !

ממליצה בחום לשפוך שמנת חמוצה מעל זה מוש!

בהצלחה😜

דילוג לתוכן