פנקייק סבאני – עננים בפה – בדיוק כמו בתאילנד

פנקייק סבאני

עם יופי לא הולכים למכולת אבל עם מוטיבציה כן!
אולי זה לא שיא הדיוק ( בכל זאת תאילנד 😂)
אבל אלו הפנקיקים הכי מושלמים שיש , שבלי בושה ביקשתי מהשף במלון בקראבי ( שבתאילנד )
אחרי שהתאהבתי בהם בארוחת הבוקר …
תודו לי אחר כך , בנתיים תגידו לי שהתגעגעתם אליי ורוצו להכין!

500 גרם קמח רגיל
25 גרם אבקת אפייה
200 גרם חמאה מומסת
550 גרם חלב
מעט גרידת לימון (לא לוותר עושה פלאים )
140 גרם סוכר
20 גרם סוכר וניל
2 ביצים

אופן הכנה :
מערבבים יחד את כל המצרכים בעזרת מטרפה
למעט החלב והלימון שמוסיפים בהדרגה.

טיפים :
ממליצה לטגן על אש נמוכה לאורך זמן
בכדי שהוא יספיק לתפוח ולהתבשל מבפנים מבלי להישרף…
לשמן את המחבת בשמן – לא חמאה .

דילוג לתוכן