רוטב בייגלה

דם יזע ודמעות למרות שעבר פסח!!!!! .

אתם יודעים איך זה שאתם טועמים משהו וממש אבל ממש בא לכם לפצח את המתכון ולהכין אותו בבית לארוחת בוקר,צהריים וערב ?!!! אז זה הסיפור של הרוטב בייגלה שלי ואחרי חמישה נסיונות הרי המתכון לפניכם!

מתכון:

חבילת שוקולד בלונדיז

5 כפות שמנת מתוקה

לחמם במיקרו 30-40 שניות ולערבב.

להוסיף-

חצי כף חמאת בוטנים

ועוד שלוש כפות שמנת מתוקה .

( לערבב בלי לחמם.)

טיפה מלח לפי הטעם

וכמובן חופן בייגלה 😊

מערבבים הכל יחד.

מוציאים גלידה מהמקפיא/ פרוסת לחם/ או כף מהמגירה ופשוט אוכלים!!!!

דילוג לתוכן