רולדה תותים

רולדה תותים

איי שם בימי בייק אוף הייתה לנו משימה להכין רולדה…
שם היא לא צלחה לי אבל אני כמו שאני חייבת להמשיך לנסות .
קבלו את הרולדה המקושטת שלי !
מבטיחה לכם שאם תעקבו אחר השלבים יצא לכם מדהים !

נתחיל מהקישוט.

1 חלבון

רבע כוס סוכר

רבע כוס קמח

גרם חמאה 30

צבע מאכל ג’ל

לרולדה עצמה:

חלבונים4

רבע כוס סוכר

4 חלמונים

רבע כוס סוכר

60 גרם חמאה מומסת

3/4 כוס קמח  

רבע כוס קורנפלור

300 מסקרפונה 250

שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד לבן

טיפה חלב להמסת השוקולד  להכנת הקישוט…

אופן הכנת הקישוט :

בקערה מערבבים חלבון סוכר ומוסיפים את הקמח והחמאה .

מזלפים בצורה הרצויה על נייר אפיה שמונח בתוך התבנית

( אפשר לצייר בצורה חופשית או להדפיס דף להכניס מתחת לנייר האפייה ולהעתיק אותו)
להכניס להקפאה רצוי לפחות שעה.

עכשיו כדאי להכין את המילוי בשביל שהוא גם יספיק להתייצב במקרר

מקציפים יחד את כל המצרכים מוסיפים לבסוף את השוקולד הלבן המומס שלא יהיה חם מידי ומוסיפים את התותים.

מכניסים לקירור בכדי שהמסה תתיצב ומתחילים בהכנת המסה עצמה.
אופן הכנת הרולדה:
מקציפים במיקסר את החלבונים והסוכר מערבבים ידנית את החלמונים והסוכר
מקפלים אל תוך החלמונים את קציפת החלבונים .

מוסיפים בהדרגה את הקמח הקונפלור והחמאה המומסת.

מורחים את הבלילה של הרולדה מעל הקישוטים הקפואים מכניסים לתנור ל8 דק על טורבו 200מעלות.  

כאשר יוצא מהתנור ממליצה להניח מעל מגבת שתשמור על הלחות והאלסטיות וכשהרולדה מצתננת ממלאים במילוי שהכנו מגלגלים הייטב ובתאבון 🙂

דילוג לתוכן