טארט שוקולד אוראו וקינדר

טארט שוקולד אוראו וקינדר

מה יותר טוב מבצק פריך ושוקולד ? נכון, שום דבר.


המתכון לטארט שוקולד אוראו וקינדר.

מהמתכון של הבצק יצא לי 4 טארטים קוטר 12  גובה 2.5סמ


לטארט :
500 גרם קמח
3 גרם מלח

200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

150 גרם אבקת סוכר

50 גרם שקדים טחונים

100 גרם ביצים

לגנאש שוקולד חלב –

350 גרם  שוקולד חלב

170 גרם שמנת מתוקה  
2 חבילות עוגיות אוראו טחונות
2אצבעות קינדר קצוצות


לקרם וניל –
500 מל שמנת מתוקה
4 כפות פודינג  

אופן ההכנה –

מתחילים בהכנת הגנאש :

מחממים במיקרוגל ביחד שוקולד ושמנת מתוקה .

מערבבים הייטב או לחילופין טוחנים עם בלנדר מוט ומוסיפים אוראו גרוס ואצבעות קינדר חתוכות דק.
מכניסים למקרר .

אופן הכנת הטארט :

 במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה,קמח ומלח עד שרואים שהחמאה מתערבבת .

מוסיפים את השקדים ואבקת הסוכר ולאחר 2 דק שהכל מתערבב מוסיפים את הביצים .

לא מערבבים יותר מידי! עד לאיחוד המסה ומפסיקים.

מרדדים את הבצק על דף גיטרה או נייר אפיה ומכניסים להקפאה של כ 10 דק .

לאחר ההקפאה קורצים את הגודל המתבקש וחותכים רצועות לדפנות .

חשוב מאוד להדק הייטב ״ולחבר״ בין הדפנות של החלק השטוח בשביל שלא יתנתקו שה מזו.

מכניסים שוב להקפאה של כ 10 דק לפני האפייה ואז חותכים את הדפנות באופן יישר כמו שהראתי בלייב. שמים ״משקולת״ (קיטניות למניהן) ומכניסים לאפייה עיוורת על טורבו 170 לכ10 דק.

אופן הכנת הקרם וניל :

מקציפים יחד שמנת מתוקה ופודינג וניל עד ליציבות מושלמת.

הרכבת הטארט:
כאשר הטארט מצטנן ממלאים אותו בגנאש ומזלפים מעל בעזרת שקית זילוף וצנטר לבחירתכם 🙂
תהנו !!! ואל תשכחו לתייג באינסטוש ולספר איך היה
or_shpitz

דילוג לתוכן