שושניי קינמון – החיים עצמם

שושניי קינמון

כשיש לך אורחים שכלכך אוהבים קינמון או שסתם בא לך לפנק אותם
סיבה מדהימה להכין שושני שמרים


המתכון
500גרם קמח
כף שמרים יבשים
90 גרם סוכר
מיכל שמנת חמוצה
2 ביצים
100 גרם חמאה רכה
למי סוכר
100 גרם סוכר
150 מים

אופן הכנה:
מחממים תנור ל160/170 מעלות
עם וו לישה מערבבים הכל למעט החמאה !
למשך דקה/שתיים ולאחר מכן מוסיפים את החמאה ונותנים למיקסר ללוש בערך 8/10דק .
לאחר שהמסה אחידה לגמרי מכניסים להתפחה במקרר.
( עדיף ללילה ואם אין לכם זמן לפחות 3 שעות.
מרדדים הכי דק שאפשר ופשוט מתחילים לפזר סוכר וקינמון בנדיבות
מגלגלים הכי צמוד שאפשר ומסדרים בצפיפות במגש

לאפות בין 20-30 דק תלוי מאוד בגודל המגש ועובי השושנים .
תהנו 🙂 

מצורף לינק לערוץ היוטיוב שלי במידה ותרצו לקבל השראה לשמרים נוספים 🙂 

דילוג לתוכן