?כבר ציינתי בפניכם שיש לי בעיה עם דחיית סיפוקים
דאבל שוקולד ושקדים.
– 200 גרם חמאה –
. – כוס סוכר חום – .
-כוס סוכר לבן – .
. . – כף תמצית וניל – .
. -ביצה – .
– כוס קקאו – .
. . – כוס קמח לבן – . .
. . – 2 כפיות מלח – . .
– שקית אבקת אפייה -. . .
. . . – 300 גרם שוקולד מריר – .
. – כוס שקדים קצוצים גס – .
. 💕אופן הכנה💕
במיקסר עם וו גיטרה : סוכר לבן, חום וחמאה .
מוסיפים את הביצה לאחר שמקבלים תערובת אחידה ותפוחה.
מערבבים בקערה נפרדת : קמח, קקאו , אבקת אפייה ומלח
. לאחר שהמסה הופכת לאחידה מוסיפים: מלח, וחצי מכמות השוקולד. ( את החצי השני שומרים לקישוט).,
בתבנית עם נייר אפייה מניחים עם רווחים גדולים חשוב מאוד!
את העיגולים שיוצרים מהעיסה
. מקשטים מעל עם שקדים ושוקולד ומועכים מעט .
חשוב מאוד לשמור על רווחים כיוון שהעוגיות תופחות וגדולות.
תנור 170 -15-20 דק. טורבו.
ממליצה לאכול רק לאחר שמתקרר.
לא להיבהל מהצבע הככה זה לא שרוף !!!
…תהנו ואל תשכחו לספר לי איך יצא