מה אתם אומרים.. האם יש צבע יותר יפה מורוד????????
אז תמיד הייתי רואה באינסטגרם עוגות ורודות ומתעלפת איך להם יוצא ורוד ולי יוצא חום קקי אחרי אפיה והיום עליתי על זה!!!! מתכון לקרפים – ( כוס פלסטיק)
כוס וחצי קמח
2 כוסות חלב
2 כפות אבקת סוכר
3 כפות שמן
1כף וניל
2 חלבונים( ללא החלמון הצהוב!) החלמון הוא הגורם שמשחים וגורם לורוד להפוך לחום מכוער ולכן אנחנו לא
ובסוף בסוף טיפונת צבע מאכל ג׳ל תנחשו באיזה צבע 😂
משתמשים בו . .
לקרם בין לבין :
חצי חבילה מסקרפונה תנובה
כף פודינג
2 כפות אבקת סוכר
כף תמצית וניל.
1 שמנת מתוקה תנובה (250 מל) .
אופן הכנה קרפ:
מערבבים בקערה עם מטרפה / מיקסר את כל החומרים יחד.
מחממים מחבת לחום בינוני עם טיפונת שמן ומתחילים להכין קרפים ( ממליצה מחבת בינונית) .
אופן הכנת הקרם :
מערבבים במיקסר הכל יחד למעט השמנת ורק כשמגיעים למרקם חלק ללא גושים מוסיפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קרם עדין וטעים😜
הרכבת העוגה קלה ברמות!
שכבה קרפ , שכבה קרם ושימו לב לשכבות הדקות של הקרם .
ב ה צ ל ח ה